Овој „Mercedes“ чита мисли! Футуристичкиот „Vision AVTR“ заблеска во Минхен

Возилото на иднината заблеска во Минхен каде „Mercedes“ ги претставил своите најнови достигнувања во индустријата. Погледнете во видеото!