Најдобрите дриблинзи и финти во Премиер лигата

Премиер лигата е натпреварување кое за многумина е број еден во светот на фудбалот, шампионат кој секогаш носи возбуда, неизвесност, атракција, магија… Минатиот месец беше интересен во елитното англиско првенство, па од сите мечеви беа избрани најдобрите дриблинзи, финти во кои ќе можете да уживате во наредните две и пол минути.