Мислеле дека станува збор за торнадо: Никој не можел да поверува за што станува збор...

Возачи во Аргентина биле изненадени кога на патот пред нив, во областа на Буенос Аирес забележале торнадо. Сепак, подоцна сфатиле дека станува збор за огромен рој на комарци.