Како да е вистински: „Bugatti Chiron“ направен од отпад

„Scrap Metal Art Thailand“ е уникатно место на кое можат да се видат бројни уметнички дела изработени од отпаден метал. Креативните и талентирани работници создаваат единствени реплики од отпад, но и скулптури посветени на модерниот свет. А кога се автомобилите во прашање, освен два фантастични „Bugatti“ модели, работниците направиле и реплики на култните „Mercedes“ и „Ferrari“ автомобили.