Сообраќајно лудило: Возило се движи во спортивен правец на скопска обиколница

Дивеењето на патиштата ширум земјава во последниве неколку години се чини како да зема сè поголем замав, а исклучително ниските казни ги охрабруваат возачите без елементарна возачка и општа култура да ги доведуваат во опасност другите учесници во сообраќајот.