„Каков го оставивме, таков и го начекавме“: Погледнете го трејлерот од новата сезона на „Преспав“

Каков го оставивме, таков и го начекавме. Сплетки, интриги, љубовни заврзлами… и по некој турист. Нова сезона на „Преспав“ наскоро на МРТ1.