Канаѓанец го прославил својот 96-ти роденден со вежбање во теретана

Никогаш не е доцна за уживање во хобијата, што неодамна го докажал и Канаѓанецот Бил Мејсон - тој го прославил 96-от роденден во локалната теретана, вежбајќи подигнувања, клекнувања, склекови и многу други вежби. Старецот неодамна започнал да се занимава со кросфит, а во овој спорт го вовел неговиот син Патрик.