Позитива на денот: Девојка танцува на паркинг откако добила нова работа

Дакара Спенс од Атланта вработила млада девојка, а безбедносните камери ја „фатиле“ како танцува од среќа по повод успешното интервју. Видеото е прегледано повеќе од половина милион пати на Инстаграм - погледнете: