Оваа мачка се спријателила со риба, нејзината сопственичка снимила неверојатна сцена

Како што вели сопственичката, нејзината мачка секој ден ја посетува рибата во паркот во близина. Таа секогаш е нежна кон неа и никогаш не ги користи своите канџи. Погледнете!