Ќерката на Мелита има 16 години, а веќе смени 2 професии - погледнете што прави убавата Барбара

Освен талентот за водителство, кој го наследила од мајка си, Барбара поседува и многу други таленти, за кои ќе пишуваме во некоја друга прилика. Дотогаш, уживајте во „Посилно од сè“ од Барбара Ракичевиќ, позади која се потпишува Андријана Јаневска.