Точка ТВ: Брак со животни, деца со ајлајнер и нечиста лева рака - ова се верувањата на еден од најстарите народи на светот

Индијците се издвојуваат од остатокот од светот по необичните обичаи и традиции кои ги почитуваат, а ова се само дел од нив - погледнете го видеото!