Корона забава во Њу Џерси: Гостите не ги почитувале наредбите за маски и дистанца

Домашна забава во Њу Џерси имала имала толку многу гости, кои ги игнорирале наредбите за носење на маска и држење на социјална дистанца, што на полициските службеници им биле потребни повеќе од 5 часа да ги растераат сите.