Точка ТВ: Секој човек ги има во себе – 5 супермоќи кои не сте знаеле дека ги поседувате

Луѓето имаат природна способност за неверојатни работи, но вообичаено тоа не го знаат затоа што 99 отсто од телото или мозокот таквите супермоќи ги кријат од нас.