Видео: Крадците не му се рамни - овој папагал е мајстор за отворање сефови!

Папагалот е од Австралија, а неговиот сопственик го снимил додека стручно ги отвора сефовите. Авторот на снимката вели дека неговиот миленик е опседнат со брави и воопшто работи кои може да се отвораат.