Нови записи за убиството на Џорџ Флојд: 20 пати повторил дека не може да дише...

Новообјавените записи од последните минути од животот на Афроамериканецот Џорџ Флојд, откриваат дека тој и кажал на полицијата „Не можам да дишам” повеќе од 20 пати.