Скапите автомобили останаа во сенка: Талентот на Чоло пристигна со минијатурен автомобил на тренинг и стана хит

По рестартот на сезоната, Рикелме доста редовно тренира со првиот тим и беше дел од тимот кој пред неколку дена одигра против Селта Виго, но сега надежниот „душекџија“ го привлече вниманието на медиумите со начинот на кој пристигна на тренингот. Погледнете...