Загатка која луѓето погрешно ја решаваат поради тоа што не размислуваат надвор од границите...

На социјалните мрежи повторно кружи загатка која што некои од луѓето можат да ја решат веднаш, додека пак други не можат да стигнат до точниот одговор. Проверете дали може вие да ја решите!