Секој ден прескокнувал јаже – еве што сфатил по еден месец

Брендан Џоунс се свртел кон едноставен реквизит – тој зел јаже за прескокнување и одлучил да се предизвика себеси. Џоунс решил секој ден да вежба со јаже во рок од еден месец, за да дознае дали ваквиот тренинг ќе има некаков ефект на неговото тело - погледнете го видеото.