Пар пренесувал пикник во живо, девојката останала шокирана поради тоа што се случило

Еден пар од Јапонија се обидел да руча во текот на преносот во живо на нивниот “Twitch” профил, но девојката за една секунда останала без оброкот – погледнете што се случило.