„Слободата е во мода“: Тамара Тодевска со нова песна

По феноменалниот европски успех на „Proud“ и „Monsters“, Тамара се враќа на македонската музичка сцена со нејзината нова песна со наслов „Слобода“. Текстот за песната го напиша Игор Џамбазов, музиката на Роберт Билбилов, а аранжманот на Дарко Димитров