Оваа загатка може да ја реши само 1 од 100 луѓе – како со 3 топки да добиете збир 30?

На популарниот Јутјуб канал „Mind Your Decisions“ се појави загатка која што наводно може да ја реши само еден од сто луѓе. Потребно е да изберете три топки и да ги ставите во круговите, така што нивниот збир за биде 30. Дали успеавте?