Кога две мајмунчиња се ‘тепаат’ поради едно шише – урнебесно!

Снимката од овие два мајмуни кои што се тепаат поради празното пивско шише, многумина насмеала. Видеото го снимил Тим Браун, водич во сафари во Националниот парк Кригер во ЈАР, па го објавил на својот Јутјуб канал. Погледнете!