Мелоун: Сите велат дека Џордан бил лош човек, ама да ви кажам…

-Сите велат дека овој човек беше лош човек и сето тоа. Јас им оддавам почит, ама и јас бев кучкин син. Така гледам на тоа, јас сум тој. Можеби кога ќе остарам ќе гледам поинаку на тоа, ама сега гледам така на тоа, -порача иконата на Јута Џез. Дел од интервјуто погледнете на приложеното видео.