Куќички за птици кои може да ги направите со материјали што веќе ги имате дома

Доколку уживате во друштвото на овие слатки мали пердувести пријатели, сигурно сте размислувале за тоа на кој начин би можеле да им посакате добредојде во вашето опкружување. Сè што ви е потребно веќе го имате во вашиот дом. Можете да ги изработите од пластички шишиња, или дрвени стапчиња од сладолед.