АТП потсети на подзаборавено ремек-дело на Надал: Лудоријата на Рафа од 2005. година

Во текот на денешниот ден, исклучиително актуелна стана објавата на АТП тенис ТВ, во која е прикажана како тинејџерот Рафа Надал ја стигнуваше секоја топка. Станува збор за Мастерс турнирот во Рим од 2005-та година, на кој Рафа ја изведе следната лудорија во меч против Штепанек.