Никому не му било јасно како го преживеал овој фронтален судар со камион

Снимката од фронталниот судар кружи по интернет поради неверојатниот расплет. Снимката е настаната во Русија во 2012-та година, на која што може да се види фронталниот судар меѓу камион и автомобил на автопатот, каде што возачот на автомобилот на крај поминал практично без повреди и само излегол од автомобилот... Погледнете!