Еволуција: Како се менуваше воланот на Мерцедес во изминатите 120 години

YouTube каналот Carscoops објави видео на кое е прикажана еволуцијата на воланите кај возилата на популарната германска компанија Мерцедес. Погледнете како изгледале воланите на возилата на самите почетоци, а како изгледаат денес.