Стјуардеса насмеа многумина со видеото на кое покажува како “работи од дома”

Кристин Гилет, стјуардеса на “WestJet” снимила кратко видео во кое покажува како стјуардесите се справуваат со карантинот среде пандемијата на коронавирусот. Во скечот кој го снимила со сопругот, комичарот и магионичар Вес Баркер, парот се преправа дека е среде лет – погледнете.