„Како бе 65 излечени во Албанија, кај нас 12?“

Министерот за здравство Венко Филиче пред некоја вечер беше гостин во „НОВА ТВ“ кај новинарот Борјан Јовановски, кој гласно, пред да се вклучи коментира: „Како бе 65 излечени во Албанија, а кај нас 12?“