Филипче: Уште едно медицинско лице од Клиниката за кожни болести заразено со вирусот

„Регистрирани се 24 нови случаи на инфицирани со коронавирус. Има уште еден пациент поврзан со Клиниката за кожни болести во Скопје. Вкупната бројка до 12 часот е 201 лице“, соопшти Филипче.