Овој McLaren е без ветробранско стакло, но нема да ви ја расипе фризурата

McLaren Elva е последното ремек дело на британската фабрика за суперавтомобили – буквално се што е поврзано со овој автомобил го одзема здивот, од дизајнот, преку перформансите, па се до самиот звук на моторот. Тоа што е посебно интересно е што овој автомобил нема ветробранско стакло, па логично е да си го поставите прашањето како е да се вози, посебно при големи брзини. Подолу видеото ќе ви објасни се.