Запознајте ја овцата со нереални способноси

Вакво нешто веројатно никогаш не сте виделе. Овцата од снимката ќе ве воодушеви со своите сурферски способности. Три лица и помагаат да се качи на даската, а после тоа таа без никакви проблеми плови на брановите и се враќа на брегот.