Трета жртва на коронавирус во земјата – почина жената од Дебар што беше на респиратор

„Денеска имаме уште една почината пациентка заболена од коронавирусот. Тоа е пациентката што беше подолго време на респираторна машина. Беше на 66-годишна возраст и во историјата имаше дека пиела терапија за хипертензија“, рече Филипче.