Светлана Црнокрак за “Црнобело”: “Еднаш не можев да се воздржам од смеење на вести”

Гостинка во најновото издание на видео интервјуа на “Црнобело” е поранешната манекенка и ТВ презентер Светлана Црнокрак, која откри неколку детали од нејзиниот живот. За кој спортски клуб навива, кога ѝ се случил првиот бакнеж, како изгледа кога е лута... погледнете.