Како живее највисокиот кошаркар во НБА?

Сенегалскиот кошаркар, Тако Фал со своите 226 сантиметри моментно е највисокиот кошаркар во НБА лигата откако Бостон Селтикс му даде даде договор со кој во првата година повеќе ќе настапува во Развојната лига, а во првата екипа ќе се приклучува по потреба.Фал додека е во изолација сними видео за да покаже кои се маните кои ги има тоа што е толку висок.