Давид против Голијат: BMW M8 vs BMW M2

Екипата на Carwow „на линија“ ги постави моќните машини на баварскиот гигант - BMW M8 Competition со 4,4-литарски twin-turbo V8 мотор, 625 коњски сили и 750 Nm максимален обртен момент, против „помалиот брат“ со 3,0-литарски мотор и 405 коњски сили. Кој ќе ја добие битката?