Range Rover SVAutobiography – автомобил специјално дизајниран за Ентони Џошуа

Land Rover го претстави автомобилот Range Rover SVAutobiograghy, специјално дизајниран за боксерскиот шампион во тешка категорија – Ентони Џошуа.