Кога 3 милиони долари ќе пропаднат во секунда: Дивеел со скапоценото Ламборџини, а потоа...

Ова видео снимено во кинескиот град Шангај прикажува непознат возач како дивее по улиците, а потоа удира во столб и го уништува своето Ламборџини вредно 3 милиони долари.