Страшна сцена! Маж се заглавил во снегот, а потоа од сите страни почнале да пристигнуваат ѕверови!

Со својот џип одел низ планината,одеднаш застанал во снегот и кога се подготвил да излезе видел чудна сцена. Од сите страни почнале да му приоѓаат големи тигри.