Натпреварувачка на „Survivor“ му го скршила носот на својот ривал

Ана Мариа го загубила двобојот со ривалката Лола, која задачата ја исполнила пред неа, а наместо да остане достоинствена на поразот, со глава му го скршила носот на маж од ривалското племе, кој дошол да ѝ каже неколку утешителни зборови.