Слетување кое ќе го памети цел живот: Авион се претвори во огнена топка откако се приземји...

На снимката може да се види како гори задниот дел од авионот поради тоа што леталото слетало без целосно извлечени тркала на меѓународниот аеродром во Дејтона Бич на Флорида. Како што пренесуваат американските медиуми, во леталото имало две лица кои за среќа поминале без повреди.