Запирал случајни минувачи и ги охрабрувал да ја довршат песната, а потоа наишол на неа...

Во рамки на предизвикот „Finish The Lyrics“, Кевин Фрешвотер запирал случајни минувачи во Лондон и ги охрабрувал да ја довршат песната која тој започнувал да ја пее. Особено внимание привлекла оваа жена, за која подоцна се утврдило дека е Шарлот Оубери и е професионална пејачка.