Прв словенечки бордел со кукли: Ема и Викторија ги чекаат своите први клиенти

Јавната куќа „Doll House“ во Сежана е првиот етички бордел во Словенија, затоа што нема да работат девојки и жени, туку кукли и овој бизнис е целосно легален.