Храброст и лудост во едно - овој алпинист се качува по замрзнат водопад...

Постојат многу луѓе кои сакаат екстпремни спортови. Иако тие во себе носат одреден вид опасност на луѓето кои ги практикуваат тоа не им пречи. На адреналинските зависници тоа ги возбудува и ги радува, а најновата снимка на социјалните мрежи покажува еден алпинист кој се качува по замрзнат водопад.