Фармерки се или не?

Клое Варм е шпанска инфлуенсерка, која на Instagram ја следат повеќе од 1,7 милиони фанови. Според нејзиниот изглед можеме да видиме и зошто е тоа така, а на приложеното видео Клое става акцент на задникот, и на нејзините фармерки...или хеланки.