Изеде две од најлутите пиперки во светот, а потоа зажали...

Хуго Лара Ариас е јутјубер од Мексико, кој откако изгубил една кладба морал да изеде две лути пиперки. Почнал да кашла и да се гуши, а сигурно зажалил за својот потег.