Злосторство и казна во една секунда: Украл гориво, но изгубил нешто многу поскапо

На интернет се појавила снимка на која еден возач се обидува да испадне итар и да наточи гориво бесплатно. Кога работникот завршил со полнењето, возачот наместо да плати стиснал на педалата за гас и се обидел да побегне. Вработениот брзо реагирал па со сета сила го удрил стаклото на автомобилот, кое се скршило. Не плаќаш за бензин, ама ќе си платиш за стаклото.