Премногу бизарно: Руки Базуки загуби од блогерот Монгол

Русија цело време не изненадува со нови видеа, кои во главно се премногу бизарни. Овој пат имаме еден неверојатен ММА натпревар, во кој борецот наречен Раце Базука, или Руки Базуки, загуби од блогер во меч во меч во Абакан. Инаку Руку Базуки е своевидна ѕвезда на Инстаграм, каде го следат повеќе од 400.000 фанови.