Не верувам ниту во Сваровски ниту на Луј Витон судството, туку на професионалци кои ќе носат правда

Не верувам ниту во Сваровски, ниту на Луј Витон судството, туку верувам во судство на професионалци кои ќе носат вистинска правда, при што професионалците ќе бидат таму каде што заслужуваат да бидат, каде што ќе се цени по квалитететот, не по роднински линии, не по тефтерчиња, не по нешто кое што денеска е реалност, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во интервју за Слободен печат.