Барди се врати на тренинзи, па даде гол со рабона

Барди се вратите на тренинзите на својот тим Леванте, откако еден месец мина надвор од теренит поради повреда. Македонскиот репрезентативец имаше спектакуларно враќање на терените, и тоа со овој неверојатен гол со рабона на тренингот.